Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ!!!

Αυτές τις μέρες έγινε κάτι το οποίο δείχνει πως ο κόσμος έχει αγανακτήσει από τις βαριές φορολογίες που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση ( ΈΛΕΟΣ!!!! ). Ακόμα δεν πρόλαβε να πάρει την εξουσία ο Γιωργάκης και μας έχει τρελάνει. 400.000 πινακίδες κατετέθησαν κι αυτό έγινε γιατί ο κόσμος δεν έχει χρήματα πλέον να πληρώνει, να πληρώνει και να πληρώνει... Πού θα πάει αυτό πια????? Μήπως ήρθε η στιγμή να πει κάποιος σε αυτόν τον άνθρωπο που θέλει να λέγεται πρωθυπουργός της Ελλάδας ότι πρέπει να χαλαρώσει λιγάκι και να σκεφτεί ότι δεν είναι μόνος του????? Γιατί, διαφορετικά, πολύ φοβάμαι πως θα ξυπνήσει απότομα από το όνειρό που ζει (που μόνο όνειρο δεν είναι) και θα πέσει εκεί που δεν το περιμένει!!!!!

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ...

Πολύ καλή πράξη και προσπάθεια έκαναν διάφοροι καλλιτέχνες προκειμένου να μαζευτεί ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό. Μερικοί από αυτούς ήταν ο Μάρκος Σεφερλής, η Σάσα Μπάστα (!), ο Θάνος Πετρέλης και άλλοι. Μαζεύτηκαν, λοιπόν, σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου όλοι μαζί για τρελό παιχνίδι και πολλά πολλά γκολ!!!! Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτήν την εποχή που ζούμε, που η κρίση όσο πάει γίνεται και μεγαλύτερη, είναι καλό να θυμόμαστε συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα τα παιδια που μας έχουν ανάγκη. Αυτές τις Άγιες Μέρες, λοιπόν, ας προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να δίνουμε το παράδειγμα ώστε να κάνουμε έναν κόσμο καλύτερο!!

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ-ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ-->>> ΤΟ ΑΧΤΥΠΙΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 "ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ"....

Τα δυο παιδιά που καταφέρνουν να προσεγγίζουν το κοινό τις πρωινές ώρες με τον καλύτερό τους τρόπο, στις 28 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα το χάσανε λίγο το παιχνίδι.. Κατά ένα μαγικό τρόπο έπεσαν από την κορυφή και τη θέση τους πήρε η παρέα του MEGA με τον "ΌΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΡΩΙ". Κι όλα αυτά για μια βασιλόπιτα. Είχε την τιμητική της λοιπόν η βασιλόπιτα... Είμαστε, όμως, σίγουροι πως τα δυο αρσενικά θα καταφέρουν να κερδίσουν πάλι την κορυφή, αφού η εκπομπή τους είναι τελείως διαφορετική απο τις υπόλοιπες.. για αυτό άλλωστε κέρδισαν τις καρδιές μας από τις πρώτες κιόλας ώρες!!

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΛΑΜΠΙΡΗ!!

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές ζωής που θα ήθελε να ζήσει κάθε γυναίκα στη ζωή της, έζησε η γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια του STAR, Χριστίνα Λαμπίρη. Ο παραμυθένιος γάμος της έγινε στο Πικέρμι με κουμπάρα την κόρη της. Όλα έγινα τέλεια, η παρουσιάστρια και ο γαμπρός πιο λαμπεροί και ευτυχισμένοι από ποτέ. Το ντύσιμό της ήταν λιτό, απλό και φανταστικό. Τα κοσμήματα που τη στόλιζαν ήταν το υπέροχο μονόπετρο και το υπέροχο κολιέ με σχήμα καρδιάς, τα οποία της έκανε δώρο ο άντρας της ζωής της!!!!! Να ευχηθούμε όλοι μαζί να ευτυχίσουν, να είναι υγιείς και να είναι τόσο ερωτευμένοι όσο είναι τώρα. Άντε και στα δικά μας!!!

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ

Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθεροι και χωρίς φόβο πια από ότι φαίνεται. Συνέχεια νομίζουμε ότι κάποια στιγμή θα τύχει και σε μας. Τι θα μας τύχει?? Ίσως εκεί που δεν το περιμένουμε να μας πυροβολήσουν, να μας βιάσουν, να κακοποιήσουν γενικά, ή να μας στείλουν εκεί που κανείς δε θέλει. Μα που θα πάει αυτό ποια?? Ο κόσμος έχει τρελαθεί?? Τι συμβαίνει??? Έτσι όπως πάμε, ούτε στο σπίτι μας δε θα μπορούμε να κάτσουμε αφού μπαίνουν και ληστεύουν τα πάντα...κι αυτό... γιατί δεν έχουν
λεφτά και θέλουν τα δικά μας... Σκοτώνουν και δεν έχουν έλεος, ούτε καν τους συγκινούν αυτές οι Άγιες μέρες... Προσοχή και πάλι προσοχή!!